9 Mayıs 2015 Cumartesi

İnstagram Takipçi Nedir

Sosyal Medya bugün hepimizin hayatında önemli bir yere sahiptir. İnsanların bu paylaşım alanında bir çok hesaptan bağlandıkları profilleri bulunmaktadır. 3 Büyük sosyal paylaşım sitesi olan; Facebook, Twitter ve İnstagram her birinde kullandıkları ayrı hesaplara sahiptirler. Dünyayı bu üç farklı paylaşım sitesinden takip edebilirsiniz. Gündeme dair en yeni haberler, mesajlar ve resimler ilk bu paylaşım sitelerinde insanlara servis edilmektedir. Buda bu sitelerin insan hayatında ki önemini daha fazla arttırmaktadır.

Instagram - Ben HeineBu paylaşım siteleri içinde bir tanesi var ki günümüz teknolojileri içinde en önemli yere sahip olan Android telefonlar için çıkartılmış bir paylaşım uygulamasıdır. Oda İnstagram’dır. İlk çıktığı zaman bu uygulama sadece İphone mobil cihaza sahip olan insanların ulaşabildiği bir uygulamaydı. Daha sonra Facebook’un İnstagrma’ı satın almasıyla uygulama tüm Android telefon kullanıcılarının hizmetini sunulmuştur. Bugün Android yazılıma sahip olan her telefon sahibi bu uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabilmektedir.
Uygulama telefonla resim çekip, paylaşma üzerine kurulu olan bir sisteme sahiptir. Son zamanların en moda ve popüler uygulamasıdır. İnsanlar artık her anlarını fotoğraf makineleri ile resmedip bunu da sosyal medyada paylaşmaktadırlar. Tabi bu işlemi yapan kişiler arasında, bu işi çok ustaca yapanlar ve zekalarını da katarak ilginç paylaşımlara imza atan insanlarda bulunmaktadır. Bu tip resimleri bulup, yakalayan insanların sayfalarında takipçi sayısı da oldukça iyidir. Hatta bu sayfalar zamanla öyle çok büyür ki Fenomen adı verilen sayfalara dönüşürler. Bu sadece sayfa sahibinin bilgi ve öngörüsü ile alakalı bir durumdur.
Şöyle de bir durum vardır. Siz çok iyi resim çekemiyor olabilirsiniz. Fakat İnstagram da kalabalık bir sayfanız olmasını arzuluyorsunuzdur. O zaman yapmanız gereken İnstagram Takipçi Al paketlerinden birini satın alıp kullanmak olmalıdır. Bu paketlere Google üzerinden arama yapılarak rahatlıkla ulaşılabilir. Son derece başarılı bir şekilde istediğiniz sayıda Takipçiye anında ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, istediğiniz takipçi sayısını belirlemek ve o sayıya denk gelen paketi satın alarak, parasını ödemektir. Bir anda sayfanız dolacak ve istediğiniz takipçi sayısına ulaşacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder